Post Image

Veszprémbe érkezik a nagysikerű hihetetlen orvosi történetek előadás

Dr. Kulja András egyedülálló estje március 28-án lesz látható a Hangvillában.

A TikTok-on már több mint 350,000-en követik András doktort, aki ezúttal az online térből kilépve egy élő előadás keretében hozza el Veszprémbe a Hihetetlen Orvosi Történetek című előadását. Az est során a legmegdöbbentőbb orvosi eseteket mutatja be Afrikától Brazílián át hazánkig.

Hogyan működik az emberi agy? Mi történik a testünkkel ha az összes végtagunkat amputálni kell? Milyen veszélyek leselkednek ránk, ha egy eldugott erdei tó vizében mártóznánk meg?

Az est folyamán ezekre és ehhez hasonló kérdésekre ad választ András doktor, aki többek között egy agyműtét részleteibe is beavatja a nézőket. Az előadás során egyedülálló módon a résztvevők egy orvos szemén keresztül láthatják hogy mennyire bonyolult, kifinomult és csodálatos az emberi test.

András doktor önálló estjét már több alkalommal is telt ház fogadta Budapesten, így a szervezők most úgy döntöttek, hogy a fővároson kívüli közönség számára is elhozzák ezt a különleges előadást. Ennek következő állomásaként 2024 március 28-án Veszprémben, a Hangvillában lesz látható a Hihetetlen Orvosi Történetek, jegyeket a helyszínen elővételben vagy András doktor weboldalán, a kuljaandras.com oldalon lehet vásárolni.

Dr. Kulja András sebész szakorvos-jelölt 2016-ban végzett a Semmelweis Egyetemen, ma pedig már oktatóként jár vissza egykori alma máterébe. 2021-ben indította el Magyarország első egészségügyi TikTok-csatornáját, amely hamar elnyerte az online közönség tetszését és ma már több mint 350 000-en követik csak a TikTok-felületén.

A Hihetetlen Orvosi Történetek előadás szervezője az IVENTER Rendezvényiroda és a NuHeadz Talent Management influencer ügynökség.

Az előadás csak 16 éven felüli nézőknek ajánlott.

svgCélom a videóimmal a hiteles és érthető edukáció és prevenció!
svg
svgMegszólalt a népszerű magyar orvos: ezzel a ráktípussal küzdhet Katalin hercegné

Leave a reply